پلارگونیوم یک داروی گیاهی میباشد که می تواند به درمان عفونتهای تنفسی، گلودرد و علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند پس بهتر است به محض احساس علائم سرماخوردگی این داروی گیاهی را مصرف نمایید.
با استفاده از سرم نمکی یا محلول آبنمک شستشوی بینی و حلق را انجام دهید.
یکی از بهترین راههای پیشگیری از آنفلوآنزا دریافت واکسن است. اما از آنجا که واکسن ۱۰۰ درصد موثر نیست، باید با اقدامات زیر از انتشار ویروس جلوگیری کنید:
دردهای عضلانی: درد عضلانی معمولا در پشت گردن، پشت، بازوها و پاها احساس میشود. این درد میتواند شدید باشد و شما را از انجام کارهای روزمره بازدارد.
از اینرو پیشنهاد میکنیم جهت تشخیص و درمان کامل بیماری به پزشک مراجعه کرده یا از ایشان مشاوره پزشکی آنلاین دریافت فرمایید.
برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایعترین سویههای ویروس استفاده میکنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویهها آنتیبادی ترشح میکند تا از شما در برابر ویروس محافظت کنند.
مرگ و میر ناشی از این بیماری در بین افراد بالای ۶۵ سال شایع است، اما احتمال وقوع آن برای کودکان و جوانان هم وجود دارد.
برای بهبود علائم گلودرد و سرفه ناشی از آنفولانزا، میتوانید سوزش گلو را با غرغره آب نمک گرم تسکین دهید. آب نمک به حلشدن مخاط انباشته شده در بینی و گلو کمک میکند و احساس احتقان را کاهش میدهد. شستن بینی با آب نمک و غرغره با آب نمک برای رفع گرفتگی بینی و گلو که ممکن است در زمان آنفولانزا ایجاد شود بسیار مفید است.
هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.
میوهها و سبزیجات تازه باید بهوفور مصرف شوند. دستها باید به طور مکرر شسته شوند. استفاده از ماسک برای کاهش شیوع بیماری مناسب است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
در صورت ابتلا به آنفولانزا از خوددرمانی خودداری کنید چه غذایی برای آنفولانزا خوب است و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.[۲]
توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام میتوانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهدهی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.
مسکنها: استامینوفن و ایبوپروفن به درمان بدن درد آنفولانزا کمک میکنند و سردرد و تب را کاهش میدهند.